What's New?

cara nak pinjam kredit digi

Download Updatestar Updatestar.com

Diterbitkan pada Saturday, 21 October 2017 Pukul 3.45

The database recognizes 1,746,000 software titles and delivers updates for your software including minor upgrades..

Gambar Datuk Siti Nurhaliza Datuk Khalid Shopping Sakan

Diterbitkan pada Thursday, 2 November 2017 Pukul 10.54

La..sapa kata nak kutuk si ct tu..kita bukan nak bagi dia pahala, buat pe kutuk2 dia..kita dapat dosa dia dpt pahal wat pe?..tapi klau dah gi menunaikan haji tu .

Scam Alert: Sms Cabutan Bertuah Power Root

Diterbitkan pada Thursday, 2 November 2017 Pukul 1.00

Die dah start balik dah nie…., aku baru jer dapat call pagi nie 11.30 a.m. 3/9/2009 …pose pose pun nak buat kerja haram nie. Mmg btul pompuan indon…no phone die .

Kisahakudanaku: Aeon Kredit Yang Tak Bagus

Diterbitkan pada Monday, 30 October 2017 Pukul 1.40

Suki Cida said Tahu tak AEON credit punya interest bapak punya tinggi?! Tak yah la bell pinjam Aeon credit akak nasihatkan tak yah akak tak clear sangat .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -